باحضور معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش؛
بزرگترین مرکز مشاوره استان هرمزگان به بهره برداری رسید

مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان در حاشیه این مراسم گفت: این مرکز با همکاری نهادهای مختلف از جمله استانداری، کمیته امداد، دادگستری و بهزیستی، و همچنین با مشارکت مرکز نیکوکاری مدیریت دینگ به بهرهبرداری رسید. از سال ۱۴۰۰ تاکنون، تعداد مراکز مشاوره استان از ۹ مرکز به ۲۳ مرکز افزایش یافته است که این پیشرفت نتیجه تلاش جمعی همکاران بوده است.
وی افزود:پیش از این، مرکز مشاوره ناحیه یک بندرعباس تنها دو اتاق با زیربنای کمتر از ۶۰ متر مربع داشت، اما اکنون با جابجایی به این مکان جدید و تجهیز آن با امکانات مدرن و با هزینهای بیش از ۷ میلیارد ریال، فضایی مناسب برای ارائه خدمات مشاورهای ایجاد شده است. این مرکز یکی از بهترین نقاط شهر بندرعباس به لحاظ دسترسی مراجعین است و امیدواریم با حضور مشاوران خبره، خدمات شایستهای به جامعه هدف ارائه دهیم.
وی در پایان از تمامی همکاران، نهادها و خیرین قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که این تلاشها در راستای ارتقای خدمات مشاورهای به دانشآموزان و خانوادهها مؤثر باشد.
اجرای طرح غربالگری ۸ میلیون دانشآموز در کشور
حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در حاشیه افتتاح بزرگترین مرکز مشاوره استان هرمزگان گفت: الحمدلله با پیگیریهای انجامشده، اتفاقات خوبی در حوزه مشاوره رخ داده است. از جمله، ابلاغ مدیریت مراکز مشاوره در سال جاری و برنامهریزی برای استقرار یک مرکز مشاوره در هر منطقه آموزش و پرورش کشور که انشاءالله به تدریج اجرا خواهد شد.
وی افزود: در سال جاری حدود ۶۰۰ مشاور متخصص در حوزه مشاوره جذب شدند که این افراد دارای مدرک کارشناسی ارشد یا دکتری مرتبط با مشاوره هستند. این نیروها به مراکز مشاوره کشور تخصیص یافتهاند و هر مرکز حداقل یک مشاور متخصص خواهد داشت.
وی تصریح کرد: یکی از اولویتهای اصلی حوزه پرورشی، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است. با تاکید مقام معظم رهبری، استفاده از ظرفیت خود دانشآموزان در این حوزه بسیار حائز اهمیت است. در این راستا، برنامهریزی شده است تا ۸ میلیون دانشآموز کشور غربالگری شوند و پس از آن، فرایندهای مصاحبه تشخیصی، ارجاع و مداخلات لازم اجرا شود.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: برنامههایی مانند اردوهای تمشک، اردوهای هفتسنگ، کافه دخترانه، پارک دیجیتال و اتاق فرار طراحی شده است. همچنین، ساخت مستندها، کلیپها، فیلمها و انیمیشنهای آموزشی در دستور کار قرار دارد. در استان هرمزگان، منطقه رودان بهعنوان منطقه هدف تعیین شده است تا با تجمیع تمامی ظرفیتها، تاثیر این اقدامات در کاهش آسیبهای اجتماعی بررسی شود.
وی ابراز امیدواری کرد: هرچه جامعهای شادتر داشته باشیم و دانشآموزان را به سمت شور و نشاط و مسئولیتپذیری هدایت کنیم، آسیبهای اجتماعی کاهش خواهد یافت. از این رو، مراکز مشاوره بهعنوان یکی از بسترهای اصلی کاهش آسیبهای اجتماعی و پناهگاه خانوادهها، نیازمند توسعه کمی و کیفی هستند.
وی در پایان از زحمات مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان و مسئولان ناحیه یک بندرعباس برای آمادهسازی این فضای بسیار مناسب جهت استفاده خانوادهها و دانشآموزان تقدیر و تشکر کرد.
گفتنی است؛ این مرکز با زیربنای ۵۰۰ متر مربع در دو طبقه شامل ۱۷ اتاق و یک سالن، با اعتباری بالغ بر ۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در کمتر از یکسال ساخته و تجهیز شده است.
پایان خبر/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0