وی خاطرنشان کرد: در ماه مبارک رمضان نظارت بازرسین بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع غذا، آش و حلیم فروشی، شیرینی و زولبیا و بامیه فروشیها، رستورانها، هتلها و مجتمعهای بین راهی به صورت شبانه روزی، تداوم خواهد داشت.
دکتر میرزاده هدف از این برنامه را تشدید نظارتهای محیطی بر اماکن عمومی با هدف حفظ و ارتقای سلامت عمومی و پیشگیری از بروز بیماریهای منتقله از طریق آب و غذا توسط بازرسان بهداشت محیط اعلام کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از مسافران و شهروندان خواست، ضمن رعایت ضوابط بهداشتی، از خرید مواد غذایی فاقد مشخصات بهداشتی و از فروشندگان دورهگرد جدا خودداری کنند، و در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، شکایات خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی و رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت (۱۹۰) ثبت و پیگیری نمایند.
پایان خبر/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0