چرا بدهکاران ،طلبکاراند و طلبکاران بدهکار؟

مشکل اصلی که در این هوچیبازار با آن مواجهیم این است که امثال پدر شهید عجمیانها که خود میگویند کارگر فصلی هستند؛ ماهی ۳-۴ میلیون تومان درآمد دارند و قبلاً هم ۳۰ ماه در دفاع از کشور و نظام؛ جبهه بودهاند خود را بدهکار این نظام و انقلاب میدانند اما امثال
قرهحسنلوها که بر سینه جوان مظلوم این خانواده جفتک میزنند، به گفته خودشان ماهی حداقل ۱۰۰ میلیون تومان درآمد دارند و در عین حال طلبکارند!! بهراستی چرا امثال علی داییها و علی کریمیها و رضاکیانیانها و… با درآمدهای آنچنانی؛ بزرگترین تشکیلدهندگان فرار مالیاتی هستند و در عین حال طلبکاران اصلی جامعه هم هستند و خود را محق؛ در ریختن خون علی وردیها و عجمیانها میدانند؟!
پاسخ را ۱۴۰۰ سال قبل فرمودهاند: «الناس علی دین ملوکهم» وقتی امثال علی لاریجانیها و حسن روحانیها و… که سالها سکان مجلس و دولت در دستشان بوده بهجای پاسخگویی به قصورهای خود طلبکار میشوند، دیگران هم بهطور طبیعی به آنها اقتدا کرده و میکنند!
چرا این آقایان که بارها و بارها با همین سازوکار انتخاباتی در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری وارد شده و با همین سازوکار سالها بر مقدرات مردم سوار بودهاند، اکنون که باید پاسخگوی عملکرد خود در وضع موجود باشند مدعی و شاکی و طلبکارند؟!
از قدیم گفتهاند: «آب که سربالا برود قورباغه هم ابوعطا میخواند!» دستگاه قضایی و سایر دستگاههای نظارتی که سست و ضعیف هستند اما چرا افکار عمومی جای شاکی و متهم را بعضاً عوض میکند و از این دستگاهها مطالبه احقاق حق نمیکند؟!
پیشتر در دو یادداشت https://behzadzare.ir/?p=437 سال گذشته گفتم که دشمن اقدامات زیادی علیه ما داشته و دارد اما عمده این اقدامات ایزایی است و ما نباید مشغول امور فرعی شویم. سه خط اصلی تلاش دشمن ۱- غیرعقلانی کردن جامعه ۲- ایجاد و دامن زدن به تفرقه و ۳- القاء یأس به جامعه است و ما هم در مقابل فقط باید بر سه راهبرد «تقویت عقلانیت»، «صیانت از وحدت» و «امید آفرینی» تمرکز کنیم. نباید مشغول مسائل فرعی شویم؛ امسال هم رهبر معظم انقلاب [در روز ارتش] در دیدار فرماندهان نظامی تأکید کردند که «مسائل اصلی را دریابید و نباید مشغول مسائل فرعی شوید». متأسفانه باید پذیرفت که در هر سه خط هم علائم و نشانههایی هست که دشمن را تا حدودی موفق نشان میدهد.
متأسفانه اینکه امثال این آقایانِ بدهکار طلبکار شدهاند و طلبکاران واقعی بدهکار، قرینهای از ضعف عقلانیت در جامعه است، یقیناً دولت و مجلس فعلی هم ضعف و سستیهایی دارند اما اگر مبنای نقد عملکردها [چه برای مسئولین قبلی و چه مسئولین فعلی] عقلانیت و منطق باشد سره از ناسره جدا خواهد شد و قدرت جولان و فرافکنی از بندبازان سیاس و قدرتطلب سلب میشود.
عقلانیت و منطق یعنی مستند و مستدل صحبت کردن، اگر جامعه طلب سند و استدلال کند باید در این مورد بپرسد که اگر سازوکار فعلی انتخابات معیوب و ظالمانه است شما چرا بارها و بارها با همین سازوکار بر امورات کشور سوار شدهاید؟!!
بهزادزارع
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0