برگزاری اطعام علوی در هرمزگان با توزیع ۱۰۰ هزار پرس غذای گرم توسط خادمیاران رضوی

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان هرمزگان از اجرای گسترده طرح اطعام علوی در ایام دهه ولایت خبر داد و گفت: هم‌زمان با عید سعید غدیر خم، بیش از ۱۰۰ هزار پرس غذای گرم توسط خادمیاران رضوی در سراسر استان توزیع شد.
کد خبر : 9507
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۸:۴۰
برگزاری اطعام علوی در هرمزگان با توزیع ۱۰۰ هزار پرس غذای گرم توسط خادمیاران رضوی

حبیب بهادری، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان هرمزگان با اشاره به اهمیت خدمت‌رسانی در ایام عید ولایت، اظهار داشت: هم‌زمان با دهه امامت و ولایت و در راستای لبیک به فرمان امیرالمؤمنین (ع)، طرح بزرگ اطعام علوی در استان هرمزگان اجرا شد.

وی افزود: در قالب این طرح معنوی و با مشارکت فعال خادمیاران رضوی، بیش از ۱۰۰ هزار پرس غذای گرم تهیه و در میان نیازمندان و اقشار کم‌برخوردار در شهرستان‌های مختلف استان توزیع شد. به گفته مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان هرمزگان، این طرح در شهرستان‌های بشاگرد، بندرعباس، قشم، میناب، رودان، حاجی‌آباد، بندرلنگه، بندرخمیر، سیریک، جاسک و بوموسی اجرا گردید و با استقبال بسیار خوب مردم و خیران همراه بود.

بهادری با تأکید بر اینکه رویکرد کانون‌های خدمت رضوی ترویج فرهنگ علوی و سیره عملی اهل بیت (ع) است، تصریح کرد: خدمت‌رسانی به نیازمندان در مناسبت‌های مذهبی، به‌ویژه در ایام غدیر، از جمله اولویت‌های ما در استان است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: این اطعام‌ها در قالب سفره‌های ساده و محله‌محور، با محوریت مساجد و پایگاه‌های اجتماعی صورت گرفت تا ضمن حفظ کرامت نیازمندان، روح مشارکت مردمی و همدلی در محلات نیز تقویت شود.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی هرمزگان در پایان از همراهی خیران، گروه‌های جهادی و مردم مؤمن و ولایی هرمزگان قدردانی کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم با تداوم این حرکت‌های مردمی، زمینه‌ساز تحقق جامعه‌ای مبتنی بر عدالت، مهر و ولایت‌مداری باشیم.

پایان خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.